marți, 18 mai 2010

Etapa 27

In etapa 27 am avut o deplasare foarte grea ,la Slava Cercheza locul unde nu prea multe echipe se pot lauda ca au castigat campionatul acesta vreun punct . Dupa evenimentele din ultimul timp de acolo seful de post din localitate a decis ca la acest meci sa cheme un echipaj de jandarmi pentru asigurarea ordinii in tribune (lucru nemaintalnit in alte parti dar necesar aici ).
In primul meci cel de juniori am jucat cu 2 jucatori in plus pentru ca gazdele nu au reusit sa stranga de o echipa .La pauza scorul a fost 5-0 marcatori din prima repriza fiind Bizdideanu Ciprian ,Moldoveanu George, Dediu Gheorghe ,Fantanaru Cosmin ,dupa pauza au mai inscris Costea Eduard si portarul Dediu Adrian din penalty ,gazdele marcand si ei in a doua repriza golul de onoare .
La seniori dupa cateva minute de la startul partidei la o degajare din 6 metri a portarului nostru un jucator de la Slava reuseste un voleu de zile mari si trimite mingea in vinclul portii noastre deschizand scorul . Acest gol pare sa fi turnat plumb in picioare jucatorilor nostri si gazdele mai marcheaza o data . Nu reusim sa ne revenim si Luceafarul mai are o ocazie de 1 la 1 cu portarul nostru care reuseste sa scoata in corner . Reusim incet incet sa reintram in joc si pe finalul reprizei Razvan Besliu reduce din diferenta dupa un corner, un gol care readuce speranta in tabara noastra .Dupa pauza incepem la fel de prost ca in prima repriza si Ioneticu Marian face un fault in careu iar arbitrul acorda penalty gazdelor .Penalty trimis in bara. Incercam sa atacam insa terenul (foarte prost iarba mare ,denivelat smocuri) joaca feste jucatorilor mingea fiind foarte greu de controlat jocul de pase fiind practic imposibil .Crecan Cristi marcheaza un gol anulat dupa ce mingea ia sarit in mana din pamant , mai avem o mare ocazie la o lovitura libera executata sub bara de Mihai Badea si scoasa de portarul gazdelor .Pe final un jucator de la Luceafarul a primit un cartonas rosu dupa ce a lovit fara minge .
De remarcat atitudinea deloc sportiva a oficialilor gazdelor care au fragmentat jocul cum au putut (desunfland mingiile, aruncand o a doua minge in teren pe atacul nostru ,de fiecare data cand mingea iesea afara trebuia ca arbitrul sa ceara minge care si asa ajungea pe teren dupa cateva minute jucatorii nostrii fiind nevoiti sa alerge dupa mingii prin gradinile de pe langa stadion ) in repriza a doua nu cred ca s-au jucat mai mult de 20 de minute de fotbal efectiv. Toate acestea nu scuza cu nimic jocul foarte prost facut de echipa noastra poate cel mai prost din acest retur .
PROGRESUL ISACCEA-TRIUMF CERNA 1-7
VIITORUL CIUCUROVA-NATIONAL SOMOVA 1-1
L.SL.CERCHEZA-UNIREA CASIMCEA 2-1
SOIMII TOPOLOG-GRANITUL BABADAG 0-3 m.v.
GLORIA AGIGHIOL-PESCARUSUL SARICHIOI 1-2
ARRUBIUM MACIN-RAZELM JURILOVCA 3-0 m.v.
TRACTORUL HORIA-FL.M.KOGALNICEANU 6-2

4 comentarii:

  1. Sunteti praf baaaaaaaa nu ati avut trei ocazii si dati vina pe teren si pe aia ca nu va dedeau mingea :)):)):)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. normal ca am dat vina pa terenu vostru de cakat cine draq a mai pomenit peren cu palamida si alti maracini:)):)):)).Si mai era si jegosu ala de antrenor al vostru sau ce era care nu dadea mingia cand a cerut albitru mingia a zis ca era sparta :)) ce idiot e antrenor

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai actualizeaza ma si tu site-ul ,clasamente rezultate ca nu te doare mana in pula mea de prost

    RăspundețiȘtergere
  4. ce retardat :| vb ma frumos...in primul rand nu este el obligat sa actualizeze rezultate si clasamente:|daca vrei sa afli rezultate dute la AJF si intreaba acolo ..copil fara viitor

    RăspundețiȘtergere