vineri, 14 mai 2010

Etapa 25 A doua infrangere din retur


Cu o foarte mare intarziere scriu azi despre deplasarea de la Horia pentru meciul cu Tractorul Horia .Nu mai fac un rezumat al meciurilor ca de obicei doar cateva idei si pareri personale .
In primul rand felicitari echipei de juniori care dupa ce a condus cu 1-0 a fost condusa cu 2-1 a reveni si a castigat in final cu 5-2 .Despre acest meci se mai poate aminti intrarile dure de pe final al catorva jucatori de la Horia nesanctionate de arbitru .
La seniori in prima repriza am dominat meciul am condus cu 1-0 pring golul inscris de Crecan Cristi ,am mai ratat inca o ocazie mare prin acelasi Crecan Cristi ,o transversala la o lovitura libera executata de Jalba Marius si un penalty la Crecan Cristi neacordat de arbitru la un contact dupa care aparatoarea atancatului nostru fiind rupta . La o nesincronizare in aparare am fost si egalati pana la pauza .Repriza a doua a fost presarata de ocazii mari ratate de noi si greseli mari ale arbitrului dupa parerea mea . Penlaty neacordat la Razvan Besliu ,cartonas rosu pentru o intrare fara minge fiind numai cateva din greselile arbitrului.Scorul sa terminat 4-3 pentru Tractorul Horia golurile noastre fiind inscrise de Crecan Cristi cu un sut de la 40 de metri si de Ababei Tanase cu o lovitura de cap din marginea careului de 6 metri .Tractorul a mai inscris la un penalty acordat pentru o interventie a portarului nostru in pozitie de ultim aparator faza la care a fost eliminat ,un gol frumos dupa o actiune reusita a lor si ultimul gol la o faza la care jucatorii nostrii si suporterii aflati in acea zona au reclamat un offside mare .
Dupa acest meci raman gravele greseli de arbitraj si a doua infrangere a noastra din acest retur , o infrangere care poate fi un dus rece care se ne trezeasca pentru ultimile 4 meciuri foarte grele din acest retur .


GRANITUL BABADAG-PESCARUSUL SARICHIOI 5-1
VIITORUL CICUROVA-EOLICA BAIA 2-12
ARRUBIUM MACIN-NATIONAL SOMOVA 2-2
TRACTORUL HORIA-UNIREA CASIMCEA 4-3
GLORIA AGIGHIOL-FL.M.KOGALNICEANU 1-1
PROGRESUL ISACCEA-L.SL.CERCHEZA 2-2
SOIMII TOPOLOG-RAZELM JURILOVCA 3-0 masa verde
TRIUMF CERNA a stat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu