marți, 22 martie 2011

Prima etapa din retur o mare dezamagire






Duminica 20.03.2011 a inceput returul ligii a IV-a Tulcea editia 2010-2011. Unirea Casimcea s-a deplasat in prima etapa la Babadag pentru meciul cu Granitul Babadag. Cu cateva modificari fortate fata de echipa din tur Unirea Casimcea a pierdut meciul cu 1-0 pierzand contactul cu liderul Eolica Baia. In prima repriza au fost ocazii la ambele porti cele mai mari fiind ratate la poarta gazdelor prin Rinja care a zguduit transversala si Crecan care a avut cateva suturi periculoase. Dupa pauza echipa noastra constienta ca trebuie sa inscrie si-a intenisificat atacurile la poarta gazdelor ocaziile mari fiind ratate de Chelariu care a avut 3 suturi puternice scoase in extremis de portarul gazdelor, Rinja si Ivanov au ratat si ei cateva ocazii bune de a marca. Pe finalul meciului a iesit la rampa arbitrul central Selatin Veli care la o faza in careul nostru la care tusierul de pe acea parte a ridicat fanionul indicand offside centralul a trecut peste semnalizarea tusierului validand golul marcat de gazde.Curios este ca inainte de a discuta cu centralul tusierul a spus ca a ridicat fanionul pentru offside dupa meci acesta si-a schimbat discursul spunand ca ridicase pentru a semnaliza un fault in careu . O faza dupa care nu iti mai ramane nimic de zis .Ca opera arbitrului venit de la Constanta pentru acest meci sa fie completa la cateva minute dupa acesta faza centralul la eliminat pe Chelariu chipurile pentru injurii. Ramane un mister cauza acestor decizii ciudate sa fie din rea vointa sa fie din nepricepere sau cine stie din ce motiv, tot ce ramane dupa acest meci este rezultatul final care ne duce la 6 puncte de liderul Eolica Baia care va fi din ce in ce mai greu de ajuns. Echipa de juniori a pierdut si ea meciul cu scorul de 3-2.

11 comentarii:

  1. a zis unul din delegati la alegeria presedintelui ca daca iese badea arbtrii o sa fie cu granitul si cu baia.a avut dreptate.mai ales ca delegatii de la baia si granitul sunt singurii dintre delegati in comitetul executiv si ei au facut campanie ptr domnul badea.

    RăspundețiȘtergere
  2. ai dreptate.domnul badea a ajutat chiar din prima etapa si pe baia si pe granitul punand arbirii sa ne fure cu granitul.cooperativa a intrat in actiune in frunte cu noul presedinte.la anul ne inscriem numai daca se fac 2 serii.in prima sa joace doua echipe granitul si baia iar in a doua restul echipelor.rusine.de acceea ati schimbat pe gheba sa va faceti jocurile.conducerea si arbitraj de tot cacatul

    RăspundețiȘtergere
  3. cele mai mari aberatii care pot fi scrise le-am citit aici scrise, cum altfel, decat de un anonim.
    cine a vazut meciul, si eu l-am vazut ca observator, poate sa spuna orice numai ca arbitrii au tinut cu una sau cu alta dintre echipe.
    Faza din minutul 86 a fost una discutabila doar pentru ca tusierul a avut o semnalizare nefericita. Nu a fost vorba de niciun ofsaid lucru recunoscut si de oaspeti. ba chiar oaspetii au recunoscut ca a fost penalty si au fost de acord cu lovitura de pedeapsa. Numai ca un mai mare avantaj ca golul, in Legile Jocului nu exista, asa ca Selatin a validat, corect, golul. Daca mingea nu ar fi intrat in poarta era eliminare si penalty.
    Cat despre favorizarea celor de la Baia si Babadag de cand e Badea presedinte numai un ... anonim poate sa abereze in acest fel. Despre Babadag - Casimcea pot spune fara sa gresesc putea fi 7-1 pentru Unirea. dar parca fotbalul se joaca pe ocazii. Iar despre scorul facut de Baia, 7-2, in mod cert (glumesc, evident) Eolica avea nevoie de ajutorul arbitrilor sa bata ultima clasata

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu cine a recunoscut ca a fost penalty eu unul nu am vazut asa ceva problema e ca tusierul a semnalizat clar offside statea cu fanionul sus de cateva secunde bune, problema este de ce initial a spus ca a semnalizat offside si apoi penalty daca zicea de la inceput penalty era totul ok oricum 1000 de vorbe 2 bani nu fac asa ca ceia ce ramane este rezultatul final ....

    RăspundețiȘtergere
  5. Incercati sa fiti obiectivi si cand pierdeti,observatorul are dreptate,tusierul sa bagat in seama ca fraierul,ofsid in nici un caz nu a fostla acea faza,ca eram in tribuna pe linie k tusierul,a fost penalty si eliminare la portarul vostru sau gol valabil.
    Asa si noi putem sa spunem ca nu ni sau dat 2 penalty-uri,din care unul clar, ca voua va dat 15 lovituri directe de la 16 m,noua doar unul,ati avut 2-3 ocazii de gol pe repriza noi cate una,ati jucat mai bine ,noi mai cu ambitie,asa e in fotbal,dar la sfarsit cand pierzi incercati si fiti obiectivi ca nu din cauza arbitrului ati pierdut ci ati avut neseansa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca ai vazut si la faza golului cum ai vazut cele 2 penalty-uri despre care vorbeste e clar ....dupa parerea mea la una din faze trebuia clar galben pentru simulare iar la a doua a fost o ciocnire cap in cap neintentionata, oricum nu mai conteaza ce a fost a fost ramane doar rezultatul Sanatate numai bine

    RăspundețiȘtergere
  7. pai sincer sa va spun...fiecare pasare pe limba ei piere...cu cine ati votat? cu badea nu?suportati consecintele pe chiriazic si gheba nu l-ati vrut asa ca o sa suportati toate astea pana la noile alegeri...daca nu o sa faceti alegeri din nou...majoritatea arbitrilor tulceni nu vin alaturi de badea si safca....chiar cu riscul de a pierde dreptul de a mai fi arbitru....

    RăspundețiȘtergere
  8. baia a slabit.o sa piarda cateva meciuri in returul acesta.e posibil cu somova ,cerna,slava,casimcia.campionatul se joaca.

    RăspundețiȘtergere
  9. baia a slabit la jucatori(au plecat 4 jucatori din cauza banilor) dar sa intarit la...AJF!cand o sa aiba nevoie o sa fie ajutatata de arbitrii!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. dupa ce ca nu stii sa scrii mai spui si prostii mai mari ca tine (se scrie casimcea nu casimcia)...stai tu linistit ca nu a plecat nimeni din cauza banilor si deocamdata diferente din clasament a crescut...mai baga-ti putin unghia in gat.

    RăspundețiȘtergere
  11. mai actualizati si voi site panaramelor !

    RăspundețiȘtergere