duminică, 12 septembrie 2010

Prima etapa campionat 2010-2011



Duminica 12-09 2010 a inceput campionatul de fotbal liga IV Tulcea . Unirea Casimcea a disputat primul meci al acestui sezon pe teren propriu in compania Soimilor Topolog cu 5 jucatori noi fata de ultimul meci din campionatul trecut in primul 11 . Echipa din Topolog nu a strans 11 jucatori pentru acest meci jucand in 10 jucatori intreaga partida .
Incepem in formula :Ionica Pereteanu ,Cristian Fulga , Ersin Arif, Petrica Deca ,Iulian Sisu , George Ivanov , Mariu Jalba, Bogdan Rinja, Nicu Lazar, Cristi Crecan si Cosmin Talpau. Dupa numai cateva minute Bogdan Rinja inscrie cu un sut plasat de la 25 de m .Cosmin Talpau mareste diferenta , gazdele cedeaza si meciul se joaca la o singura poarta iar pana la pauza scorul ajunge la 6-0 . Singurul lucru neplacut al primei reprize fiind accidentarea destul de grava a lui Marius Jalba care nu a mai putut continua meciul . Dupa pauza se fac 3 schimbari , iese Jalba intra Besliu , iese Fulga intra Mavru , iese Rinja intra Ciocarlan , aceste schimbari nu schimba cu nimic jocul care se disputa in continuare doar in jumatatea oaspetilor acestia nereusind sa iasa decat de 2-3 ori in intreg meciul pe contra-atac .Scorul ia proportii iar pana la final se mai inscriu inca 7 goluri in poarta Topologului realizandu-se scorul etapei si foarte probabil si scorul campionatului .
Marcatori :Talpau 5, Rinja 2 , Ivanov 3 Crecan 2 , Lazar 1.
In primul meci al zilei juniorii au castigat si ei cu scorul de 5-1.



Un comentariu:

  1. P.S.
    Am facut o noua rubrica in care sa votati jucatorul meciului in fiecare meci. Rezultatele se vor contabiliza dupa fiecare etapa iar la sfarsit jucatorul care a fost pe primul loc de cele mai multe ori va fi declarat cel mai bun jucator al echipei in opinia fanilor .
    Daca aveti alte sugestii pentru imbunatatirea acestui blog va astept cu propuneri .
    Va multumesc . O seara buna !

    RăspundețiȘtergere