vineri, 14 mai 2010

Etapa 26 intermediara de miercuri

Dupa infrangerea de la Horia a venit si meciul de acasa cu Viitorul Ciucurova un meci care trebuia neaparat castigat pentru a ramane in lupta pentru locul 3. Prima repriza a aratat mai mult ca un meci de vacanta cu o viteza de joc mica si cu multe ocazie ratate cu seninatate de atacantii nostrii Scorul la pauza a fost 1-0 dupa un gol superb marcat de Mihai Badea
Repriza a doua a inceput in aceasi nota la scorul de 1-0 Ciucurova a avut singura lor ocazie mare de gol din acest meci .Dupa aceasta ocazie echipa noastra a pus stapanire pe joc si meciul sa jucat doar la poarta celor de la Ciucurova pana la final Cristi Crecan a marcat 4 goluri .ultimul fiind aici Proportia scorului a fost limitata si de inspiratia portarului oaspete.

5 comentarii:

  1. Ba pacat de terenul pe care il aveti ca sunteti niste panarame...Noi(granitul babadag) va batem de va suna apa in cap:))

    RăspundețiȘtergere
  2. cat a fost scorul in meciul jucat la voi de zici ca ne bateti ?

    RăspundețiȘtergere
  3. granitu are o echipa VARZAAA!!!o sa ii bata pe casimcea de le suna apa in cap cand o sa zboare porcul.baia si casimcea au cele mai bune echipe apoi cerna,granitu,slava,macin etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. ar trb s tine-ti cont c unireacasimcea e noua in campionat insa voi 'veterani' ati luat bataie in confruntarea directa cu ea si va-ti facut d ras...........hai unirea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bah da dc nu ati mai reinoit clasamentul k sunteti pe locul 5 :)):p

    RăspundețiȘtergere