marți, 20 aprilie 2010

Victorii neasteptat de usoare cu Soimii Topolog



Duminica 18 aprilie pe o vreme excelenta pentru fotbal pe un teren foarte bun am primit vizita vecinilor nostrii din Topolog .
Juniorii au avut de luat o revansa dupa umilitorul 9-1 din tur si au castigat meciul cu 10-0 un scor care nu lasa loc de nici un comentariu .Marcatori : Bizdideanu Ciprian 4 goluri , Radu Cristian 2 goluri , Chesca Cristian 1 gol , Fantanaru Cosmin 2 gol si Tanase Daniel 1 gol (sper sa nu fi gresit marcatorii desi nu sunt sigur ).

La seniori am inceput meciul in atac si dupa cateva ocazii Cristi Crecan scoate un penalty pe care tot el il transforma si deschide scorul , peste cateva minute Nicu Lazar scapa singur si duce scorul la 2-0 .Mihai Badea ia o actiune pe cont propriu dribleaza 2 fundasi in careul Soimilor si face 3-0 cu un sut plasat la coltul lung. La un corner in careul nostru Razvan Besliu este impins usor de un adversar si trimite cu capul in proprie poarta stabilind scorul pauzei 3-1 .Dupa pauza acelasi joc destul de strans cu cateva ocazii si de partea celor din Topolg cu o bara si cu inca 2 goluri unul marcat de acelasi Nicu Lazar si de George Comsa intrat in a doua repriza .
Au jucat in acest meci: Cranta Alexandru,Fulga Cristian (Moroianu Ravan),Deca Petrica ,Mavru Constantin , Ioneticu Marian , Lazar Nicu ,Jalba Marius ,Razvan Besliu ,Mihai Badea ,Olteanu Valentin (Comsa George ), Crecan Cristi .





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu