luni, 12 aprilie 2010

Victorie pe terenul Granitului !

Dupa ce etapa trecuta am castigat greu la Zebil etapa asta am avut poate cea mai grea deplasare din acest retur .
Incepem meciul in terenul advers lucru care i-a nedumerit pe cei de la Granitul care se considerau favoritii acestui meci . Dupa mai multe ocazii Tanase Ababei scapa singur cu portarul ,dribleaza portarul si este impins de acesta in pozitie de ultim aparator , nu se da nimic arbitrul considerad umar la umar contactul .Reluam atacurile si la o centrare a lui Mihai Badea Besliu Razvan inscrie cu capul .In continuare Unirea se afla la conducerea jocului si la o faza facuta de Cristi Crecan juniorul Lazar Nicu mareste diferenta la doua goluri .Pana la pauza ne aparam exact Granitul neavand practic nici o ocazie clara in prima repriza .Dupa pauza Granitul se avanta in atac dar fara ocazii mari pana la penalty-ul acordat la interventia portarului nostru asupra unui atacant advers ,penalty din care primim gol .Jucatorii nostrii nu se pierd cu firea dupa acest gol primit si isi fac in continuare jocul aparandu-se exact si atacand pe contraatac periculs .Meciul se termina 2-1 pentru Unirea si aducem inca 3 puncte de pe terenul unei favorite la titlu ,cred ca primele 3 puncte pierdute de Granitul acasa in acest sezon.
Juniorii au pierdut cu 3-2 dupa ce au condus cu 1-0 la pauza si au reusit sa revina de la 2-1 egaland la 2 dar pe final am luat gol dupa un penalty cel putin discutabil.
De remarcat numarul mare de suporteri veniti de la Casimcea comparabil cu cel al gazdelor daca nu chiar mai mare .

6 comentarii:

  1. Rezultate inregistrate duminica (neoficiale)
    topolog-baia
    seniori 2-4
    juniori 0-6
    ciucurova-cerna
    seniori 2-1
    horia-slava
    seniori 2-2
    Granitul Babadag-Unirea Casimcea
    seniori 1-2
    juniori 3-2
    Sarichioi-Somova
    seniori 1-0
    juniori 3-17

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo unirea !!! ati castigat impotriva unei echipe care a avut arbitru de partea ei (eliminare nedata la Alempe penalty acordat pentru Granitul la un contact inexistent ) Felicitari !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. ce sa mai zicem la juniori ca a furat jegosu ala de albitru>sa fluiere sf meciului cu 3 min mai de vrem dupa ce lea dat ujn penalti nemerita.
    GATU MAMI LUI DE ALBITRU JEGOS

    RăspundețiȘtergere
  4. Scuze cu 13 minute mai de vreme

    RăspundețiȘtergere
  5. ne luam noi revansa cu Topolog duminica

    RăspundețiȘtergere
  6. am zis eu ca ne luam revansa cu topolog 10-0:))

    RăspundețiȘtergere