miercuri, 29 septembrie 2010

Etapa a a-III-a , primul gol primit

Duminica 26-09-2010 s-a desfasurat etapa a 3-a a campionatului judetean de fotbal Tulcea . La Casimcea Unirea a primit vizita echipei Flacara Mihail Kogalniceanu .La fluierul de start al partidei oaspetii aliniind o echipa formata din numai 8 jucatori de camp si portarul , restul jucatorilor fiind rataciti pe undeva prin judet in cautarea Casimcei .Asadar incepem meciul in avantaj numeric ,gazdele asezandu-se in fata careului propriu incercand sa pastreze scorul alb pana la venirea celorlati jucatori. Pasam mult incercand sa surprindem apararea oaspetilor si dupa o actiune pe partea stanga Ivanov paseaza lui Cosmin Talpau care scapa singur si deschide scorul . Ajung la stadion si ceilalti jucatori ai oaspetilor si meciul se disputa 11 la 11 dar ca si pana acum oaspetii raman masati in propria jumatate de teren . Crecan Cristi este faultat in careu ,arbitrul dicteaza penalty tot el executa si mareste scorul la 2-0. Scorul pauzei de 3-0 este stabilit de acelasi Crecan care marcheaza dupa o actiune a lui Cosmin Talpau care ii paseaza mingea in fata portii goale dupa ce dribleaza 2 fundasi adversi .
Dupa pauza incepem meciul mai relaxati , se fac si schimbari iar oaspetii reusesc sa reduca din diferenta dupa o lovitura libera de la 25 de m. Sut la poarta mingea ajunge la un adversar ramas singur in fata portii intr-o pozitie suspecta de offside care scapa cu portarul si trimite mingea printre picioarele portarului inscriind primul gol din poarta Unirii in acest campionat .Acest gol pare sa trezeasca si sa enerveze jucatorii nostri care reiau atacurile si mai inscriu de 4 ori in poarta oaspetiilor de 2 ori prin acelasi Crecan, inca o data Cosmin Talpau si o data prin Nicu Lazar cu un sut frumos fara preluare de la 20 de m de poarta .
Invingem cu 7-1 si ne pastram pe primul loc in campionat alaturi alte 4 echipe care au tot 9 puncte in 3 meciuri diferenta facandu-se deocamdata la golaveraj .
Echipa de juniori a castiga cu scorul de 11-2 .
In etapa urmatoare ne deplasam la Somova pentru un meci care se anunta destul de usor avand in vedere rezultatele din acest inceput de campionat ale ambelor echipe. Derby-ul etapei a IV a se joaca Cerna intre Triumf Cerna si Sageata Stejaru ambele echipe avand punctaj maxim dupa primele 3 etape .

REZULTATE Etapa III
REZELM JURILOVCA - PESCARUSUL SARICHIOI 3-1
GLORIA AGIGHIOL - GRANITUL BABADAG 0-3 (masa verde)
CS EOLICA BAIA - NATIONAL SOMOVA 14-2
SAGEATA STEJARU - ARRUBIUM MACIN 2-1
TRACTORUL HORIA - SOIMII TOPOLOG 3-0
UNIREA CASIMCEA - FL.M.KOGALNICEANU 7-1
L.SL.CERCHEZA - TRIUMF CERNA 1-3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu