marți, 2 martie 2010

A inceput returul

Pauza de iarna s-a terminat si pe 28 februarie a inceput returul campionatului de fotbal liga a 4-a Tulcea .
Prima etapa am jucat la Cerna cu echipa din localitate .
Ziua a inceput cu meciul echipelor de juniori un meci in care echipa noastra a facut spectacol aratand o forma de zile mari e adevarat si in compania unei echipe care nu ia pus deloc probleme .Scorul a fost de 8-2 golurile fiind marcate de Costache Eduard 3 ,Radu Cristi 2 ,Tutuianu George 2 si Fantanaru Cosmin 1 .
Cu mici difernte fata de echipa din finalul turului (diferente care pe parcursul meciului s-au dovedit decisive )meciul a inceput strans Cerna dadea semne ca nu mai e aceasi echipa din tur si dupa mai multe ocazii reusesc deschiderea scorului printr-un autogol .Cu cateva minute inainte de pauza un jucator al Cernei vede al doilea galben si este eliminat ,speram in continuare avand mai bine de o repriza un jucator in plus . Dupa pauza atacam dar fara a fi cu adevarat periculosi, un fault urat facut de capitanul celor de la Cerna si avem 2 oameni in plus , ne napustim in atac dar pe contra atac mai primim un gol .Cristi Crecan reduce diferenta si readuce speranta doar pentru putin timp pentru ca la o noua neatentie in careul nostru Cerna face 3-1 .P final acealasi Cristi Crecan inscrie din nou de data asta din penalty si stabileste scorul final 3-2 .

TRIUMF CERNA-UNIREA CASIMCEA 3-2
CS EOLICA BAIA-NATIONAL SOMOVA 2-0
VIITORUL CIUCUROVA-GRANITUL BABADAG 1-5
PROGRESUL ISACCEA-FL. M. KOGALNICEANU 2-2
LUCEAFARUL SL.CERCHEZA-PESCARUSUL SARICHIOI 2-1
TRACTORUL HORIA-SOIMII TOPOLOG 6-1
RAPID IZVOARELE - EXCLUSA DIN CAMPIONAT
RAZELM JURILOVCA - RETRASA DIN CAMPIONAT

In etapa a 2-a jucat tot in deplasare 2 meciuri foarte grele in compania liderilor din clasamentul juniorilor, a Somovei dar care au aratat ca nu sunt de nebatut dupa ce au pierdut primul meci in etapa trecuta la Baia . Si echipa de seniori are un meci la fel de greu dar am convingerea ca daca noii veniti se integreaza in echipa vom putea aduce 3 puncte .
MULT SUCCES

4 comentarii:

  1. Actualizeaza clasamentele... speram sa batem pe Somova.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa facem un meci bun la juniori ! Somova - Casimcea !

    RăspundețiȘtergere
  3. razim nu e inca oficial retrasa din campionat. chiar daca a anuntat sa zicem retragerea, decizia de neprogramare va fi luata de AJF

    RăspundețiȘtergere
  4. Da stiu ca nu e inca retrasa dar e asa ca o stire neoficiala auzita de la unu de la altul :D:D

    RăspundețiȘtergere