luni, 12 octombrie 2009

Din ce in ce mai bine

Echipa de juniori isi continua parcursul extraordinar din acest campoinat si a obtinut cea de a cincea victorie din sase meciuri jucate .Prima repriza a fost o repriza extraordinara foarte disputata care sa terminat cu 4-1 pentru noi .In repriza a doua s-a vazut lipsa de experienta si oboseala si Babadagul a reusit sa se apropie la 4-3 pe final putand chiar sa egaleze cu multa concentrare si putin noroc am reusit sa castigam. Felicitari inca o data.
Chiar daca a pornit de la inceput ca favorita echipa Granitul Babadag nu a fost cu nimic mai buna decat Unirea ,poate doar la relatia cu arbitrul.Un arbitru care nu a sanctionat decat foarte tarziu jocul dur si loviturile fara minge repetate ale celor de la Babadag si a mutat din careu un fault care a fost 2 metri in careu .Cu toate astea am reusit un joc bun care ne da sperante pentru viitor .
Astazi cateva poze cu suporterii din tribune care au fost ca de fiecare data in numar foarte mare


3 comentarii:

  1. poate arbitrul este originar din babadag

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand lasati comentarii puneti si voi un nume macar asa la misto sa nu mai fie toate cu anonim

    RăspundețiȘtergere
  3. salut...nu ai facut rost de toate rezultatele la juniori si seniori din etapa a 6a?daca vrei am eu cateva rezultate...uite intra aici http://luceafarulslavacercheza.blogspot.com/ :D...am facut si eu blog pentru echipa noastra...sper sa mai tinem legatura

    RăspundețiȘtergere