luni, 7 decembrie 2009

Ultima etapa pe teren propriu un egal si o victorie



Sambata pe o vreme rece si cu cateva absente in echipa ,echipa noastra de juniori a inregistrat primul meci egal din acest tur de campionat 1-1 cu Progresul Isaccea . Dupa aspectul jocului rezultatul pare unul echitabil meciul fiind foarte strans insa tinand cont ca am condus si am ratat un penalty in ultimile minute am putea spune ca am scapat victoria printre degete.


La seniori un meci la fel de greu ,dar experienta jucatorilor a adus victoria.Meciul a inceput bine pentru noi iar in primele minute Lazar Ioan Alexandru a inscris un gol superb din careu cu un sut pe spate plasat sub bara .


Progresul Isaccea profitand si de neatentia noastra si de lipsa de experienta a portarului nostru care in meciul aceasta a fost portarul de la juniori a marcat de 2 ori si la pauza scorul a fost de 1-2 pentru Isaccea .Dupa pauza deloc multumiti cu acest rezultat jucatorii Unirii au reusit sa se mobilizeze si sa castige meciul prin doua goluri create de Cristi Crecan unul marcat de Ioneticu Marian dupa o cursa a lui Crecan in partea dreapta iar cel de al doilea de Crecan dupa un penalty obtinut tot de el .
Dupa acest meci ar mai trebui remarcata galeria echipei care a fost formata din din oameni de la Casimcea plus suporteri veniti de la Navodari sa isi sustina jucatorii care joaca la Casimcea.
In ultima etapa cu efectivul complet vom merge la Baia pentru meciul cu Eolica un meci care se anunta foarte frumus dupa ultimile rezultate reusite de ambele echipe,si speram ca si dupa acest ultim meci din tur sa ne pastram invincibilitatea din ultimile 8 etape .





REZULTATE SENIORI ETAPA 14
riumf Cerna - Eolica Baia 2-1
Unirea Casimcea - Progresul Isaccea 3-2
Naţional Somova - Rapid Izvoarele 3-0 (neprezentare)
Pescăruşul Sarichioi - Tractorul Horia 1-2
Razim Jurilovca - Viitorul Ciucurova 1-0
Granitul Babadag - Arrubium Măcin 3-2
Şoimii Topolog - Gloria Agighiol 1-3
Flacăra M. Kogălniceanu - Luceafărul Slava Cercheză 2-1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu