marți, 18 octombrie 2011

Cateva opinii despre echipa

Dupa ce mai bine de o luna nu am mai postat nimic pe acest blog (din mai multe motive , unele obiective altele subiective) timp in care am tot cautat pe altcineva care sa se ocupe de aceasta pagina, dar fara succes astazi am gasit timpul necesar sa scriu cateva randuri in care sa imi exprim propriile pareri despre echipa.
Dupa prima etapa in care echipa a suferit o infrangere meritata conducerea s-a grabit sa ia o serie de masuri care sa redreseze echipa si sa o apropie mai mult de obiectivul propus, masuri in mare parte foarte bune, aducerea unui nou antrenor, aducerea mai multor jucatori de valoare, readucerea la echipa a lui Cristi Crecan, programarea unor antrenamente saptamanale, disputarea mai multor meciuri amicale. Aceste masuri s-au dovedit eficiente echipa castigand toate meciurile, unele dintre ele la scoruri de maidan. Pentru ca echipa sa creasca in continuare parerea mea este ca in pauza de iarna ar trebui sa se mai aduca cativa jucatori valorosi pe unele posturi care in momentul de fata sunt usor descoperite si sa se renunte la alti jucatori care sunt prea multi pe acelasi post.
In incheiere cateva cuvinte despre meciurile de duminica de la Isaccea:
Juniorii au castigat cu 1-0 meritat dar cu putin noroc pentru ca pe final gazdele au ratat cateva ocazii mari.
Seniorii au casigat 2-0 dupa un meci destul de strans in care gazdele s-au aparat destul de bine dar care pe faza ofensiva nu au creat mari ocazii de gol la poarta noastra. Meciurile s-au disputat pe un stadion la care gardul era doar pe 3 laturi ale terenului, pe latura pe care stateau suporterii gardul era inegzistent.

In curand voi reveni cu cateva poze de la Isaccea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu