joi, 14 octombrie 2010

Ploaie afara si ploaie de goluri

Duminica 10.10.2010 Unirea Casimcea a primit vizita Pescarusului Sarichioi echipa pe care a invins-o si intr-un meci amical inainte de inceperea sezonului cu acelasi scor ca si in meciul din campionat 7-1 .
Pe o ploaie sacaitoare Unirea Casimcea si-a facut jocul obijnuit de pase si in primele 30 de minute Bogdan Rajna reuseste primul sau hattrick in tricoul Unirii si mai rateaza cateva ocazii bune de a marca . Pe finalul reprizei Cosmin Talpau stabileste golul pauzei 4-0. Dupa pauza pauza aceleasi multe ocazii la poarta Pescarusului si isi mai trec numele pe lista marcatorilor pentru Unirea Casimcea Cosmin Talpau inca o data , Iulian Sisu si Ravan Besliu cu o lovitura de cap .Pescarusul reuseste golul de onoare dupa ce inainte mai ratase si un penalty .
Echipa de juniori a pierdut cel de al doilea meci din acest campionat si primul de acasa cu scorul de 2-3 .

REZULTATE Etapa V

L.SL.CERCHEZA - GRANITUL BABADAG 2-3
RAZELM JURILOVCA - TRIUMF CERNA 2-0
CS EOLICA BAIA - ARRUBIUM MACIN 10-1
TRACTORUL HORIA - FL.M.KOGALNICEANU 3-2
NATIONAL SOMOVA - SOIMII TOPOLOG 3-0
SAGEATA STEJARU - GLORIA AGIGHIOL 21-0
UNIREA CASIMCEA - PESCARUSUL SARICHIOI 7-1

Triumf Cerna s-a impiedicat la Jurilovca oarecum surprinzator ramanand doar 2 echipe cu punctaj maxim si o surpriza ar putea fi considerat si scorul astronomic de la Stejaru .
La Slava se pare ca iar au fost incidente dupa meciul pierdut de echipa locala in fata Babadagului arbitrii fiind atacati dupa meci de mai multi localnici .
In urmatoarea etapa vom avea o deplasare lunga pana la Macin iar derby-ul acestei etape se joaca la Cerna intre Triumf si Eolica Baia .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu